Ώρα Server 17:07:47
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,401
Ανταλλακτήρια 644
BTC 40.9%
ETH 17.6%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Polkadot

DOT

Άρθρα

•••

Τι είναι το Polkadot;

Το Polkadot είναι ένα λογισμικό με στόχο τη δημιουργία ενός παγκοσμίου δικτύου υπολογιστών και αντίστοιχα μιας παγκόσμιας αλυσίδας κύβων. Πάνω σε αυτήν την αλυσίδα, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν τις δικές τους αλυσίδες κύβων.

Δείτε περισσότερα

Η Αρχιτεκτονική του Polkadot

Το Polkadot είναι ένα κρυπτονόμισμα που έχει δημιουργηθεί από τον Gavin Wood, έναν από τους ιδρυτές του Ethereum. Ο σκοπός του Polkadot είναι να ενώσει ανεξάρτητες διαφορετικές αλυσίδες κύβων κάτω από μία κοινή στέγη, επιτρέποντας διαλειτουργικότητα μεταξύ τους αλλά και υψηλότερη ασφάλεια.

Δείτε περισσότερα

DOT: Το κρυπτονόμισμα του Polkadot!

Το Polkadot είναι ένα πολλά υποσχόμενο project με κύριο μέλημα τη διαλειτουργικότητα ανάμεσα στις διαφορετικές αλυσίδες κύβων. Το DOT, το νόμισμα πίσω από το Polkadot, παίζει καθοριστικό ρόλο στο οικοσύστημα και είναι αναγκαίο για την εξασφάλιση μιας θέσης Parachain.

Δείτε περισσότερα

Το Polkadot (DOT) δημιουργήθηκε με σκοπό να προστατέψει, να επεκτείνει και να συνδέσει μεταξύ τους τις υπόλοιπες ανεξάρτητες αλυσίδες κύβων όπως ένα carousel. Δείτε όλα τα άρθρα και τις πληροφορίες σχετικά με το Polkadot!

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.