Ώρα Server 17:57:09
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,401
Ανταλλακτήρια 644
BTC 40.9%
ETH 17.5%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Το Moonriver του Kusama δημιούργησε εκατομμυριούχους

13 Σεπτεμβρίου, 2021 (18 Νοεμβρίου, 2021) 2 λεπτά
Moonriver Kusama Crowdloan

Το MOVR με αρχική τιμή τα 67€ έφτασε έως και 390€ ανά νόμισμα κάνοντας τους δανειστές του στα Crowdloans τουλάχιστον εκατομμυριούχους.

Τα Crowdloans συνεχίζονται στο Kusama δυναμικά και όσοι δε συμμετέχουν κάνουν κακό μόνο στον εαυτό τους. Οι πλατφόρμες των Kusama και Polkadot έχουν ιδιαίτερο τύπο χρηματοδότησης για τα projects που στεγάζουν. Επιτρέπουν στους κατόχους των KSM και DOT να δανείσουν τα νομίσματά τους στα projects που ανταγωνίζονται για μια parachain θέση.

Τα crowdloans διαρκούν περίπου ενάμιση μήνα και κάθε εβδομάδα βγαίνει ένα νικητήριο project – συνολικά 5 projects σε κάθε περίοδο. Εφόσον ένας επενδύσει τα νομίσματά του σε κάποιο project, δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για ενάμιση μήνα. Αν το project που υποστηρίζει λάβει τα περισσότερα νομίσματα, νοικιάζει για 1 χρόνο μια parachain θέση στο οικοσύστημα του Kusama ή – αργότερα – του Polkadot.

Moonriver, το δεύτερο parachain project

Το Moonriver ήταν ένα από τα νικητήρια project στην πρώτη περίοδο των δημοπρασιών στο Kusama. Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα το δίκτυο του Karura συγκέντρωσε τα περισσότερα με διαφορά νομίσματα, κερδίζοντας την πρώτη parachain θέση. Τη δεύτερη εβδομάδα, ακολούθησε το Kusama project του Moonbeam, το Moonriver.

Τα crowdloans δίνουν τη δυνατότητα σε απλούς επενδυτές να συμμετέχουν σε ένα είδους ICO. Συγκεκριμένα, για κάθε 1 KSM που οι επενδυτές έδιναν στο Moonriver, θα ανταμειβόντουσαν με 14.5 MOVR κρυπτονομίσματα. Την περίοδο που έγινε η δημοπρασία, το 1 KSM είχε αξία ~250€.

Πρώτη κυκλοφορία των MOVR

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, βγήκαν δημοσίως στην αγορά τα νομίσματα του Moonriver με αρχική τιμή τα 67€ το ένα. Με απλά μαθηματικά, βραχυπρόθεσμα, μια επένδυση 250€ αντιστοιχούσε σε 904.5€ δηλαδή 654.5€ κέρδος. Σημαντικό είναι να τονισθεί το γεγονός ότι τα δανεισμένα νομίσματα επιστρέφουν πίσω στους επενδυτές κατά τη λήξη της περιόδου του ενός χρόνου της parachain θέσης.

Το Moonriver, όμως, δε σταμάτησε στα 67€. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών εκτοξεύθηκε έως και τα 390€ ανά νόμισμα. Όσοι έκαναν υπομονή είδαν μια επένδυση των 250€ να γίνεται 5655€. Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι 1 KSM είναι το απόλυτο minimum, μια επένδυση ~200 KSM ή 50000€ μέσα στον Αύγουστο, αντιστοιχεί σε περίπου 1 εκατομμύριο € στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Κλείνοντας, το Moonriver έχει αρκετό περιθώριο για να αυξηθεί παραπάνω, μιας και είναι μόλις 220 θέση βάσει κεφαλαίου (13/09/21). Αν για παράδειγμα φτάσει στα πρώτα 100 νομίσματα, η τιμή του θα είναι κοντά στα 600€ ανά νόμισμα.

Η ιστοσελίδα Cryptopedia δεν εγγυάται την αξιοπιστία του περιεχομένου της και για αυτό δεν μπορεί να κριθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε λάθος ή ανακρίβεια. Οι απόψεις και οι θέσεις που εκφράζονται σε κάθε άρθρο της Cryptopedia είναι αποκλειστικά των συντακτών. Οι πληροφορίες που παρέχονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό, και δεν αποτελούν οικονομικές, επενδυτικές συμβουλές ή συμβουλές εμπορίου. Συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο επαγγελματικό σύμβουλο επενδύσεων πριν από οποιαδήποτε απόφαση οικονομικής φύσεως. Επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της Cryptopedia για να μάθετε περισσότερα.

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.