Ώρα Server 18:36:37
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 13,081
Ανταλλακτήρια 611
BTC 36.9%
ETH 17.1%
DeFi 4.2%

Στάδια Σελήνης

info

Ξεκίνησε ως πλάκα, όμως τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μεγάλη συσχέτιση μεταξύ των τιμών του Bitcoin και των φάσεων της σελήνης. Συγκεκριμένα, στις μέρες με πανσέληνο, παρατηρούμε ότι είναι καλές ευκαιρίες πώλησης, ενώ στις μέρες της νέας σελήνης έχουμε καλές ευκαιρίες αγοράς.

Φυσικά, η μόνη βάσιμη αιτιολογία για αυτήν τη θεωρία είναι η ανθρώπινη ψυχολογία. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν οικείες καταστάσεις. Λόγω του προηγούμενου, δημιουργήσαμε ένα γραφικό περιβάλλον το οποίο παράγει αξιόπιστα δεδομένα για τη Σελήνη. Ο μετρητής της αγοράς "Buy/Sell" ορίζεται αυτόματα σύμφωνα με το στάδιο της Σελήνης.

Το Cryptopedia δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οικονομικές ζημιές που ίσως προκληθούν από προβλέψεις της συγκεκριμένης σελίδας. Πριν από οποιαδήποτε οικονομική κινήση, συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο. Η συγκεκριμένη σελίδα έχει καθαρά πληροφοριακό - και όχι επενδυτικό - σκοπό.

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.