Ώρα Server 18:13:31
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,401
Ανταλλακτήρια 644
BTC 40.9%
ETH 17.5%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Ποσοστιαία Συμμετοχή Χαρτοφυλακίου

reply

Η συμμετοχή χαρτοφυλακίου (portfolio weight) είναι η ποσοστιαία τιμή της συμμετοχής ενός περιουσιακού στοιχείου στο χαρτοφυλάκιο. Ο πιο βασικός τρόπος για να καθορίσει κάποιος τη συμμετοχή ενός περιουσιακού στοιχείου είναι διαιρώντας την αξία του στοιχείου με τη συνολική αξία του χαρτοφυλακίου (σε δολάρια).

Φυσικά, αν το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει μετοχές ή κρυπτονομίσματα, οι αριθμοί αλλάζουν συνεχώς καθώς η τιμή των στοιχείων και η αξία του χαρτοφυλακίου αλλάζει με τις κινήσεις των αγορών.

Παρ’όλα αυτά , οι ενεργοί επενδυτές και οι επαγγελματίες επενδυτικοί σύμβουλοι διατηρούν μια εικόνα των συμμετοχών στο χαρτοφυλάκιό τους και τις αναπροσαρμόζουν περιοδικά.

Ένα χαρτοφυλάκιο δημιουργείται έχοντας προκαθορίσει τις συμμετοχές. Για παράδειγμα, ένα χαρτοφυλάκιο μπορεί να έχει συμμετοχή 40% με blue-chip μετοχές, 40% κρυπτονομίσματα και 20% τρίτες μετοχές. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στις υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, από το 40% των κρυπτονομισμάτων, μπορεί να υπάρχει συμμετοχή 40% σε Bitcoin, 30% σε Ethereum και από 10% σε άλλα 3 Altcoins.

Εύκολο
secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.