Ώρα Server 18:39:50
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,401
Ανταλλακτήρια 644
BTC 40.9%
ETH 17.5%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Bitcoin

BTC

Άρθρα

•••

Πως λειτουργεί το Lightning Network;

Το δίκτυο lightning είναι μια layer-2 τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί κανάλια μικροπληρωμών για να επεκτείνει τις δυνατότητες της αλυσίδας του Bitcoin με σκοπό την ταχύτερη διεκπεραίωση συναλλαγών.

Δείτε περισσότερα

Μη Ρευστοποιήσιμα τα 3/4 των Bitcoin

Η τιμή του Bitcoin παραμένει άστατη από την αρχή του χρόνου, όμως τα στατιστικά της αλυσίδας εμφανίζουν μια θετική εικόνα. Όλο και περισσότερα από τα διαθέσιμα Bitcoins γίνονται μη ρευστοποιήσιμα.

Δείτε περισσότερα

Περιβαλλοντική επίδραση κρυπτονομισμάτων

Τα Bitcoin και Ethereum έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα όμως υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες σχετικά με τις περιβαλλοντικές συνέπειες υιοθέτησής τους.

Δείτε περισσότερα

Που πηγαίνουν τα Χρήματα όταν αγοράζω Bitcoin;

Συχνά σε μια συζήτηση ανάμεσα σε έναν “παραδοσιακό” άνθρωπο και έναν “κρυπτοάνθρωπο” έρχεται η ερώτηση από τον πρώτο: «Που πηγαίνουν τα χρήματα όταν αγοράζω Bitcoin;». Είναι μια πολύ καλή ερώτηση που διαχωρίζει τους υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων σε “αληθινούς” και “αδαείς”.

Δείτε περισσότερα

Πιθανά Ρίσκα και Προβλήματα στο δίκτυο του Bitcoin

Σε παλιότερο άρθρο για το Bitcoin mining αναφερθήκαμε στην 51% Επίθεση όμως υπάρχουν και άλλα ρίσκα και πιθανά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το δίκτυο του Bitcoin όπως την κεντροποίηση της εξόρυξης, τις αντιγραφές δικτύου (hard forks) και τις κβαντικές επιθέσεις.

Δείτε περισσότερα

Πως λειτουργεί το Bitcoin Mining και τι είναι η 51% Επίθεση;

Το Bitcoin mining με τη χρήση της απόδειξης εργασίας (PoW) είναι μια εξαιρετική διαδικασία ταυτοποίησης που ασφαλίζει συνεχώς το δίκτυο, προχωράει συναλλαγές και δημιουργεί νέα bitcoin.

Δείτε περισσότερα

Πολλοί παρουσιάζουν το Bitcoin ως “ψηφιακό χρυσό” ή “χρήμα του Internet”. Το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα και μια μέθοδος απεικόνισης αξίας.

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.