Ώρα Server 17:49:43
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,401
Ανταλλακτήρια 644
BTC 40.9%
ETH 17.5%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Τι είναι το Basic Attention Token (BAT);

8 Απριλίου, 2021 (4 Ιουνίου, 2021) 2 λεπτά
Τι είναι το Basic Attention Token

Οι περισσότεροι χρήστες του Ίντερνετ αποφεύγουν τις online διαφημίσεις, όμως τι θα γινόταν αν είχαν ένα οικονομικό κίνητρο για την προβολή τους; Τη λύση έρχεται να δώσει το Basic Attention Token με το κρυπτονόμισμα BAT.

Τι είναι το Basic Attention Token;

Το Basic Attention Token (BAT) είναι ένα κρυπτονόμισμα με σκοπό τη δημιουργία ενός marketing συστήματος, το οποίο να είναι ίσο τόσο για τους δημιουργούς όσο και για τους καταναλωτές.

Κρυπτονόμισμα BAT

Το BAT είναι ένα ERC-20 κρυπτονόμισμα βασισμένο στο δίκτυο του Ethereum. Είναι ενσωματωμένο σε έναν καινούργιο περιηγητή ιστού, ο οποίος ονομάζεται Brave. Τα νομίσματα BAT μπορούν να ανταλλαχθούν μεταξύ διαφημιστών, εκδοτών και χρηστών ίντερνετ ανάλογα με τη δικτυακή τους δραστηριότητα. Ο σκοπός χρήσης του νομίσματος είναι το διαδικτυακό εμπόριο (commerce) μεταξύ των τριών παραπάνω γκρουπ.

Οι χρήστες του Brave επιβραβεύονται με BAT για τη θέαση διαφημιστικού περιεχομένου. Οι εκδότες μπορούν πλέον να παρέχουν διαφημίσεις υψηλής επιρροής. Οι διαφημιστές έχουν επιβεβαιωμένα ένα κοινό το οποίο θεμιτά λαμβάνει το μήνυμά τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια νέου είδους πλατφόρμα ψηφιακής διαφήμισης, η οποία υποστηρίζεται από το BAT.

Χρήσεις του BAT

Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα BAT τους σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Ακόμη, μπορούν να τα ανταλλάξουν για παραδοσιακό χρήμα ή άλλα κρυπτονομίσματα. Τέλος, μπορούν να το διαθέσουν στους αγαπημένους τους δημιουργούς περιεχομένου. Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα Cryptopedia.gr είναι πιστοποιημένος δημιουργός στο πρόγραμμα του Brave και κάθε χρήστης του περιηγητή Brave μπορεί να υποστηρίξει την ιστοσελίδα με την παροχή BAT.

Ποιος δημιούργησε το BAT;

Ο ιδρυτής του Brave Software είναι ο Brendan Eich, κατασκευαστής της προγραμματιστικής γλώσσας JavaScript και συνιδρυτής του περιηγητή ιστού Firefox. Το 2017, η εταιρία Brave ολοκλήρωσε μια αρχική προσφορά νομίσματος (ICO) για το BAT, συγκεντρώνοντας 35 εκατομμύρια δολάρια σε 30 δευτερόλεπτα, πουλώντας 1 δισεκατομμύριο BAT.

Παράλληλα, 500 εκατομμύρια BAT κρατήθηκαν από την εταιρία. Από αυτό το ποσό, 200 εκατομμύρια BAT αποθηκεύτηκαν για την ομάδα του Brave και 300 εκατομμύρια BAT αποθηκεύτηκαν για μελλοντικές ενέργειες προώθησης της πλατφόρμας.

Η ιστοσελίδα Cryptopedia δεν εγγυάται την αξιοπιστία του περιεχομένου της και για αυτό δεν μπορεί να κριθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε λάθος ή ανακρίβεια. Οι απόψεις και οι θέσεις που εκφράζονται σε κάθε άρθρο της Cryptopedia είναι αποκλειστικά των συντακτών. Οι πληροφορίες που παρέχονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό, και δεν αποτελούν οικονομικές, επενδυτικές συμβουλές ή συμβουλές εμπορίου. Συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο επαγγελματικό σύμβουλο επενδύσεων πριν από οποιαδήποτε απόφαση οικονομικής φύσεως. Επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της Cryptopedia για να μάθετε περισσότερα.

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.