Ώρα Server 12:23:37
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,370
Ανταλλακτήρια 647
BTC 40.9%
ETH 17.6%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Πως λειτουργεί το Basic Attention Token (BAT);

8 Απριλίου, 2021 (4 Ιουνίου, 2021) 2 λεπτά
Πως λειτουργεί το Basic Attention Token

Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε τα βασικά χαρακτηριστικά του Basic Attention Token και του κρυπτονομίσματος BAT. Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε πως λειτουργεί αυτό το σύστημα και γιατί το BAT έχει αξία ως νόμισμα.

Όλες οι συναλλαγές BAT γίνονται στο δίκτυο του Ethereum, την αλυσίδα κύβων που επιτρέπει σε προγραμματιστές να κατασκευάσουν και να φιλοξενήσουν δικά τους κρυπτονομίσματα και εφαρμογές.

Περιηγητής Ιστού Brave Browser

Το BAT παρέχει δωρεάν έναν περιηγητή ιστού με την ονομασία Brave. Ο Brave έχει αναπτυχθεί από την ομάδα που έχει δημιουργήσει το κρυπτονόμισμα. Ο Brave υποστηρίζει ότι φορτώνει ιστοσελίδες 3-6 φορές πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστικούς περιηγητές, μιας και οι μόνες διαφημίσεις που δέχεται είναι αυτές που επιτρέπει ο χρήστης. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα φραγής διαφημίσεων. Εμφανισιακά, ο Brave δεν διαφέρει πολύ από το Chrome της Google. Ως αποτέλεσμα, η μετάβαση του χρήστη από το ένα περιβάλλον στο άλλο είναι αρκετά ομαλή.

Οι χρήστες του Brave Browser μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Brave Rewards. Το Brave Rewards τους επιτρέπει να πληρώνονται σε BAT για τη θέαση διαφημίσεων αλλά και να στέλνουν BAT σε δημιουργούς περιεχομένου τους οποίους θέλουν να υποστηρίξουν.

Ενσωματωμένο Ad και Tracker Blocker

Όπως αναφέρθηκε, η προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του Brave έχουν τη φραγή διαφημίσεων και παρατηρητών (trackers). Οι διαφημίσεις φορτώνονται μόνο εάν ο χρήστης θέλει να φορτωθούν. Εφόσον συμφωνήσει ο χρήστης, οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε μορφή pop-up στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης και ο χρήστης μπορεί είτε να κάνει θέαση ή να την κλείσει. Εάν κάνει θέαση, θα πιστωθεί στο λογαριασμό του ένα ποσό BAT.

Γιατί το BAT έχει αξία;

Στο διαφημιστικό χώρο, η θέαση είναι χρήμα. Οι διαφημιστές πληρώνονται με ποσοστά ανάλογα με το πόσους θεατές κατάφεραν να προσελκύσουν στο προϊόν/υπηρεσία τους. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει κάποια εγγύηση ότι αυτοί οι θεατές έδωσαν όντως προσοχή στο προϊόν. Μιας και οι θεατές λαμβάνουν BAT, οι διαφημιστές μπορούν να είναι πιο σίγουροι ότι οι διαφημίσεις τους είχαν απήχηση στο κοινό και για αυτό είναι σε θέση να πληρώσουν κάτι παραπάνω για αυτήν την προσοχή.

Ο Brave πιστώνει BAT στους χρήστες που βλέπουν διαφημιστικό περιεχόμενο ως μορφή διαμοιρασμού των κερδών που αποκομίζει από τους διαφημιστές. Οι χρήστες, έπειτα, μπορούν να ανταλλάξουν το νόμισμα ή να το αποθηκεύσουν σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι.

Περιορισμένη προσφορά BAT

Το BAT είναι ένα νόμισμα με συγκεκριμένη προσφορά, η οποία διαμορφώνεται στα 1 δισεκατομμύριο νομίσματα. Επιπλέον, όταν διανεμηθούν τα 300 εκατομμύρια BAT που έχει κρατήσει η εταιρία για προωθητικές ενέργειες, δεν πρόκειται να δημιουργηθούν παραπάνω νομίσματα. Έτσι, οι επενδυτές μπορούν να νιώθουν σιγουριά ότι τα BAT που διαθέτουν αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό της συνολικής προσφοράς των κρυπτονομισμάτων.

Η ιστοσελίδα Cryptopedia δεν εγγυάται την αξιοπιστία του περιεχομένου της και για αυτό δεν μπορεί να κριθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε λάθος ή ανακρίβεια. Οι απόψεις και οι θέσεις που εκφράζονται σε κάθε άρθρο της Cryptopedia είναι αποκλειστικά των συντακτών. Οι πληροφορίες που παρέχονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό, και δεν αποτελούν οικονομικές, επενδυτικές συμβουλές ή συμβουλές εμπορίου. Συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο επαγγελματικό σύμβουλο επενδύσεων πριν από οποιαδήποτε απόφαση οικονομικής φύσεως. Επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της Cryptopedia για να μάθετε περισσότερα.

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.