Ώρα Server 18:24:01
Συνδεσιμότητα
Ενεργή
Ενεργά Cryptos 12,401
Ανταλλακτήρια 644
BTC 40.9%
ETH 17.5%
DeFi 4.1%

Cryptopedia is turning to a Next.js App. There is not ETA but, so far, about 1/3 of the website has been remade.

Karura DeFi: Το πρώτο Parachain στο Kusama

22 Ιουνίου, 2021 2 λεπτά
Karura DeFi: Το πρώτο Parachain στο Kusama

Περισσότεροι από 15,000 κάτοχοι KSM δάνεισαν τα KSM τους στο Karura DeFi, το οποίο κέρδισε την πρώτη θέση parachain στο δίκτυο του Kusama.

Το DeFi δίκτυο Karura κέρδισε την πρώτη parachain θέση στο canary network του Polkadot, το Kusama. Το Karura, το αδελφικό δίκτυο του DeFi project Acala, συγκέντρωσε παραπάνω από 500,000 κρυπτονομίσματα Kusama (KSM) από την κοινότητα του. Με τις τωρινές τιμές, τα 500,000 KSM αντιστοιχούν σε σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ.

«Παραπάνω από 15,000 κάτοχοι KSM κλείδωσαν τα κρυπτονομίσματά τους υπέρ της προσθήκης του δικτύου Karura» αναφέρει το δίκτυο Kusama με το τελευταίο του tweet. Το Karura είναι μια αποκεντρωμένη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργήσουν επεκτάσιμες DeFi εφαρμογές χωρίς υψηλούς φόρους συναλλαγών.

Η νίκη στη δημοπρασία της θέσης εξασφαλίζει στο Karura μια περίοδο 48 εβδομάδων για να αναπτυχθεί στο Kusama, το production environment του Polkadot.

Δίκτυα όπως το Polkadot, Cosmos και Solana δίνουν τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να δημιουργήσουν εφαρμογές αποφεύγοντας τους υψηλούς φόρους που υπάρχουν στο Ethereum λόγω της αυξημένης ζήτησης στο χώρο των DeFi.

Για τον παραπάνω λόγο, μια parachain θέση για 48 εβδομάδες στο δίκτυο του Kusama – το οποίο μοιράζεται τον ίδιο κώδικα με το Polkadot αλλά επιτρέπει περισσότερο πειραματισμό και ταχύτερες αναβαθμίσεις – είναι μια πολυπόθητη κατάκτηση.

Η επόμενη δημοπρασία θα ξεκινήσει αργότερα σήμερα και συνολικά άλλες τρεις δημοπρασίες θα γίνουν τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η ιστοσελίδα Cryptopedia δεν εγγυάται την αξιοπιστία του περιεχομένου της και για αυτό δεν μπορεί να κριθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε λάθος ή ανακρίβεια. Οι απόψεις και οι θέσεις που εκφράζονται σε κάθε άρθρο της Cryptopedia είναι αποκλειστικά των συντακτών. Οι πληροφορίες που παρέχονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό, και δεν αποτελούν οικονομικές, επενδυτικές συμβουλές ή συμβουλές εμπορίου. Συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο επαγγελματικό σύμβουλο επενδύσεων πριν από οποιαδήποτε απόφαση οικονομικής φύσεως. Επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου της Cryptopedia για να μάθετε περισσότερα.

secure shield

Για τη σωστή λειτουργία του Cryptopedia, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το Cryptopedia, συναινείτε με την πολιτική απορρήτου και cookies.

Περισσότερα
close

Σύνδεση

Νέος χρήστης; Δημιούργησε ένα λογαριασμό!

Ξέχασα τον κωδικό
User registration disabled, please contact the admin to enable.